SING-IN

ZAANS INTERKERKELIJK MANNENKOOR
Ter afsluiting van het seizoen houdt het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor op woensdag 28 juni 2023 weer haar Sing-in voor donateurs en andere belangstellenden deze keer niet in de Noorderkerk maar in het Cultureel Centrum BULLEKERK westzijde 75 te Zaandam. Koor en samenzang staat onder leiding van onze dirigent en pianist/organist Hugo van der Meij die sinds 1 januari 2019 vaste dirigent is van het ZIM. Hugo kreeg op 16 jarige leeftijd orgelles van Sjaak van Duin en ging op 20 jarige leeftijd koordirectie studeren aan de UCK te Utrecht. Inmiddels dirigeert hij twee mannenkoren,  1 gemengd koor en een mannenensemble, geeft regelmatig orgelconcerten in binnen en buitenland o.a. in Duitsland Frankrijk en Canada en is kerkorganist in de Christelijk Gereformeerde kerk te Katwijk. Het koor wordt begeleid op het orgel door Arjan Wouters.
Het belooft weer een mooie zangavond te worden met koorzang, orgelimprovisatie en samenzang.
Aanvang 20.00 uur, kerk open 19.30 uur
Neem familie buren en vrienden mee. De toegang is gratis.
Voor het bestrijding van de onkosten is er een collecte aan het einde van de avond.
Wil je het koor steunen als donateur kijk dan op de site www.zimmk.nl want als donateur steun je het koor, en kunnen we de prijs van concerten laag houden.
Ook voor concerten en optredens na de vakantie kun je kijken op de site van het ZIM o.a. het CONCERT IN VERBAND MET HET 40 JARIG JUBILEUM van het koor op D.V. woensdag 22 November 2023 ook in het Cultureel Centrum BULLEKERK Westzijde 75 in Zaandam.