Ruimtes reserveren

Gespreksgroep, vergadering of andere kerkelijke activiteit? PGZ heeft vijf ruimtes beschikbaar.

 

Overzicht van de ruimtes

De kerk heeft vijf ruimtes beschikbaar, inclusief de foyer en een kerkzaal. Zaal 1-2 is gecombineerd de grootste ruimte en voorzien van een vaste beamer opstelling. Voor de foyer en zaal 3 zijn losse beamers beschikbaar. De kerkzaal heeft een vaste beamer opstelling, met internetverbinding, geluid en de mogelijkheid een (eigen) laptop aan te sluiten. Over het gebruik van het orgel worden speciale afspraken gemaakt.

De vergaderzalen zijn normaal gesproken geschikt voor 10 tot 50 personen, de kerkzaal tot 350 personen. Wanneer er speciale 

wensen zijn, zoals gebruik van de keuken en meer, informeer daarvoor bij het Kerkelijk Bureau. 

Reserveren of huren?

Ruimtes kunnen gereserveerd worden door gemeenteleden voor bij voorbeeld een vergadering. Er dient dan gebruikt gemaakt te worden van het e-mail adres reserveringen@pgz-zaandam.nl. Let op: dit geldt dus alleen voor intern gebruik.

Natuurlijk kunnen de ruimtes ook worden gehuurd. Gebruik voor uw aanvraag dan alstublieft het mailadres verhuur@pgz-zaandam.nl.

Vermeld in beide gevallen in de mail: de datum, het tijdstip, aantal personen, voorkeur voor een bepaalde ruimte, telefoonnummer (als de contactpersoon een ander is dan jezelf, dan graag ook haar/zijn telefoonnummer vermelden). Nadat een verzoek voor de reservering c.q. verhuur van een ruimte is ingediend ontvang je een bevestiging vanuit het Kerkelijk Bureau.