Ruimtes reserveren

Gespreksgroep, vergadering of andere kerkelijke activiteit? PGZ heeft vijf ruimtes beschikbaar.

In de Noorderkerk zijn verschillende ruimtes beschikbaar, inclusief een kerkzaal, die gemeenteleden kunnen reserveren voor kerkelijke activiteiten. Reservering van een zaal voor kerkelijke activiteiten is kosteloos. 

Vijf ruimtes

De kerk heeft vijf ruimtes beschikbaar, inclusief de foyer en een kerkzaal. Zaal 1-2 is gecombineerd de grootste ruimte en voorzien van een vaste beamer opstelling. Voor de foyer en zaal 3 zijn losse beamers beschikbaar. De kerkzaal heeft een vaste beamer opstelling, met internetverbinding, geluid en de mogelijkheid een (eigen) laptop aan te sluiten. Over het gebruik van het orgel worden speciale afspraken gemaakt.

De vergaderzalen zijn normaal gesproken geschikt voor 10 tot 50 personen, de kerkzaal tot 400 personen. In verband met de corona maatregelen is dit anders geworden. Toch is er nog van alles mogelijk, informeer daarvoor bij het Kerkelijk Bureau. Daar kunnen ook speciale wensen  besproken worden, zoals gebruik van de keuken en meer.

Reserveren

Ruimtes kunnen gereserveerd worden door een e-mail te sturen naar reserveringen@pgz-zaandam.nl.

Vermeld in de mail: de datum, het tijdstip, aantal personen, voorkeur voor een bepaalde ruimte, telefoonnummer (als de contactpersoon een ander is dan jezelf, dan graag ook haar/zijn telefoonnummer vermelden).

Nadat een verzoek voor de reservering van een ruimte is ingediend ontvang je een bevestiging van onze koster, Rob van den Berg.