Jong PGZ

Ook voor jou als jongere is er genoeg te doen bij PGZ!

Tienerkerk

De Tienerkerk is er voor tieners van 12 jaar of ouder. Iedere twee weken maken Lucas, Martijn en Jan er een gezellige ochtend van. Met onderwerpen die jou interesseren, met moderne muziek en natuurlijk ruimte voor discussie. De tieners gaan om 10.00 uur meteen naar hun eigen ruimte. Wil je weten welke week er Tienerkerk is? Kijk in de agenda.

Kliederkerk

Bij de Kliederkerk is stilzitten geen optie! Hier komen piepjong en stokoud bij elkaar om samen te lezen, zingen, knutselen, spelen en eten rondom bijbelse thema’s. De Kliederkerk wordt ongeveer één keer in de maand georganiseerd van 12:00 tot 14:30 uur in de Noorderkerk. Check de agenda! De Kliederkerk zit ook op Facebook.
Ons mailadres is kliederkerk@pgz-zaandam.nl.

 

Ga mee naar Taizé!

Ieder jaar komen er duizenden jongeren uit heel de wereld naar Taizé in Frankrijk om met elkaar te leven in eenvoud. Eenvoudig, maar niet saai. Een week lang ontmoet je nieuwe mensen, heb je plezier en sta je stil bij de belangrijke dingen in het leven. De afgelopen jaren zijn wij steeds met een groep (voornamelijk) jongeren naar Taizé geweest.

In 2023 gaat er weer een jongerenreis naar Taizé vanuit de Zaanstreek, van 22 – 29 juli. Geef je snel op! Informatie bij Martijn of Lucas van de Tienerkerk Noorderkerk.

Er zijn ook maandelijks op de tweede zondag van de maand Taizévieringen in de Noorderkerk, om 16:30 uur. Check hiervoor de  pagina Kerkdiensten.

Lees hier meer over Taizé