….WAT FIJN, OM HIER WEER EVEN TERUG TE ZIJN….!

…Even hier.. na drie maanden… even terug van het door u en jullie mogelijk gemaakte tweede Polen-Oekraïne transport… mogelijk gemaakt door de gemeente, van wie we vorige zondag tijdens de koffie zoveel belangstelling, warmte en vriendschap mochten ontvangen….! Wat fijn om hier bij te mogen zijn….! Daarvoor hadden we op tafel, keurig op stapel, al de nodige rouwkaarten mogen lezen… sommige al geweten….. andere nieuw…. en schokkend…. vrienden en vriendinnen… al zo lang gekend.. En het houdt maar niet op…! Wij ervaren het maar steeds mogen doorgaan als een zegen.

Hierbij een paar van de vele foto’s van het brengen en inladen met de Oekraïners, het samen koffiedrinken… de uitnodigingen: “Als de oorlog afgelopen is kom je toch bij ons…?” Nu al wappert de Oekraïense vlag(gekregen van de fam. Hoorn) aan onze gevel. Maar de emoties snijden diep…

Het derde Oekraïnetransport staat al geladen met veel paramedische hulpmiddelen. Vrijdagavond slapen we, net als alle andere jaren in Berlijn, waar ook nu weer, zoals altijd, vrienden op ons wachten….. Zaterdag zullen in Zelow weer onze vrienden uit de Oekraïne op ons wachten…. Bedankt jullie allen, die er voor zorgen dat wij behoren tot een gemeenschap die weet wat gemeenschapszin inhoudt….. maar je die ook laat voelen….! Bedankt voor alles!!!! Tot november.
Carla en Arie Booman