Bijzonderheden Eeuwigheidszondag 21 november

Eeuwigheidszondag is de laatste zondag van het kerkelijk jaar en tevens de zondag voordat de adventstijd begint. Dit jaar valt deze dag op zondag 21 november. Op deze dag herdenken wij de gemeenteleden die het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. Dit doen wij tijdens de kerkdienst door het noemen van de namen van de overledenen en wij steken een kaarsje aan. 

Door de corona maatregelen is het niet mogelijk alle nabestaanden tijdens de dienst te ontvangen. Er kan een beperkt aantal bezoekers aanwezig zijn. Om deze reden zal, net als vorig jaar, de kerk op november van 13:00 tot 15:00 uur geopend zijn. Iedereen is welkom om een lichtje aan te steken. Aanmelden is niet nodig (alleen voor de kerkdienst van 10 uur is aanmelden verplicht).

Familieleden waarvan de contactgegevens bekend zijn, zijn hierover al schriftelijk op de hoogte gesteld. Voor iedere dierbare die van ons is heengegaan is een gedenksteentje gemaakt die door de familie meegenomen kan worden.

Let op dat een mondkapje verplicht is en desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Zorg ook voor voldoende afstand van elkaar. Zo zorgen wij er samen voor dat Eeuwigheidszondag veilig kan plaatsvinden.

Datum: 21 november
Tijd: 13:00 tot 15:00 uur
Locatie: Noorderkerk, Heijermansstraat 127, 1502 DJ, Zaandam
Meer informatie: Marty Rijken, merijken@upcmail.nl