Help Kerk in Actie: een hoopvolle toekomst voor Oekraïne .

De diaconie van PGZ zorgt voor mensen die in armoede leven. Via de landelijke organisatie ‘Kerk in Actie’ kwam het verzoek of wij mee willen helpen met een collecte voor het kunnen bieden van noodhulp in Oekraïne die daar helaas nog altijd voortdurend nodig blijft.

Voedsel, onderdak en transportmiddelen

Kerk in Actie werkt al jarenlang samen met kerken en partnerorganisaties in Oekraïne, waaronder het Ukrainian Education Platform (UEP). UEP biedt hulp in de Oekraïense dorpen, vangt ontheemden in Oekraïne op en voorziet hen van voedsel en onderdak. Daarnaast biedt Kerk in Actie hulp in buurlanden als Polen en Hongarije via het internationale kerkelijk netwerk ACT Alliance (Action by Churches Together).

Digitale collecte voor de noodhulp aan Oekraïne

De diaconie van PGZ vraagt jouw hulp in de vorm van een donatie aan onze digitale collecte. Samen staan we op, omdat we geloven dat de Oekraïners recht hebben op een beter leven.

Doneer ruimhartig! Wij, de diaconie van de PGZ, verdubbelen namelijk jouw donatie

Je kunt dit werk steunen door jouw bijdrage over te maken op rekening NL69 INGB 0690213530 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Zaandam, o.v.v. ‘Oekraine‘.

Namens de Oekraïners, hartelijk dank! Uw diaconie.