Uit de nieuwsbrief van Present:

Als Present Zaanstreek zijn we trots en dankbaar om te laten weten dat 333 gezinnen, echtparen of alleenstaanden een kerstpakket hebben ontvangen!
Zesentwintig verschillende maatschappelijke organisaties hebben namen aangedragen. 90 Zaankanters en 13 kerken hebben dit allemaal mogelijk gemaakt. Wat een top prestatie!

Hieronder een paar reacties…

“Langs deze weg wil ik jullie (en alle vrijwilligers) namens een gezin hartelijk danken. Zij hebben het kerstpakket ontvangen en hun reactie was superleuk! Ze heeft me een foto gestuurd van het kerstpakket en vertelde dat haar zoontje helemaal door het dolle heen was. Hij past de kersttrui die erin zat en er zat zelfs een luchtje voor hem in. Hij zat met grote ogen te kijken. Mw. vertelde dat ze nog nooit zoiets voor kerst hadden gehad. En allemaal lekkers! Door jullie hebben zij nu al fijne feestdagen!”

“Onze cliënten warren allemaal ontzettend, blij, verrast, verheugd, opgelucht en ontroerd door de prachtige pakketten die jullie voor hen geregeld hebben! Alle pakketten zijn in goede orde ontvangen en we hebben een overvloed aan bedankjes ontvangen.
Namens het Team Straathoekwerk willen we jullie ontzettend bedanken dat we weer betrokken mochten zijn in dit prachtige initiatief, dat betekent veel voor ons en onze cliënten.”