De Dorcas winkel opent op 25 november weer haar deuren aan de Paltrokstraat 17. 

De Dorcas winkel is een prachtige winkel met tweedehands goederen waarvan de opbrengst voornamelijk gaat naar ontwikkelingsprojecten in het midden Oosten en Afrika.

De winkel is groter dan de winkel die tot eind vorig jaar aan de Westzijde was gevestigd. Het is een fantastische winkel geworden met meer vierkante meters vloeroppervlakte en dus ook meer artikelen. Het assortiment is gelijk gebleven, kleding, meubels, huishoudelijke en elektra artikelen, speelgoed, kinderbenodigdheden, maar ook boeken, CD’s, LP’s en DVD’s. Vooral in deze tijd van het jaar ook heel veel kerstartikelen.  We zijn daarom opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Mocht u interesse hebben om in een mooi team vrijwilligers werk te verzetten dan nodigen we u uit contact met ons op te nemen. Dat kan via mail dorcaswinkelzaandam@dorcas.nl of otferfjentink@hotmail.com

De werkdagen zijn van woensdag tot en met de zaterdag en uiteraard is inzet afhankelijk van uw mogelijkheden maar ten minste 1 dagdeel per week. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10 tot 16 uur.