Vier deelnemers Goed doen met Poen op 24 november

Met vier deelnemers lijkt de avond goed gevuld. De inloop is om 19:30 en de start om 20:00 uur. Er is € 1.500 te verdelen over de vier goede doelen (presentatie in willekeurige volgorde):
1. KNGF-geleidehonden. Wat maakt een hond geschikt tot geleidhond? Hier hoort u onder andere hoe een hond getraind wordt tot geleidehond. De hond in opleiding komt zelf mee. Wie bang is voor honden hoeft voor deze soort niet weg te blijven.
2. Al tientallen jaren zijn de GJC-kampen een jaarlijks terugkerend fenomeen. Een instituut dat eigenlijk geen introductie behoeft: oud, maar nog steeds letterlijk springlevend! Wie organiseren het en wie gaan er mee? Een kijkje achter de schermen.
3. BMX-fietsen Zaanstad biedt kinderen een kans om te fietsen als de beurs daar in werkelijkheid niet toereikend voor is. Een kleine, maar bevlogen organisatie maakt het mogelijk, maar kan altijd hulp gebruiken.
4. Twee artsen zijn ooit begonnen met hulp in Zimbabwe aan het Mount Selinda-ziekenhuis. Eenmaal begonnen lieten zij het niet meer los. Hoe gaat het nu met het ziekenhuis en welke idealen willen ze nog realiseren?
Kom gerust kijken in zaal 2 en 3 van de Noorderkerk en beslis mee welk doel het juiste deel van de pot krijgt. Het belooft een mooie avond te worden: van harte aanbevolen.
Kees van der Pol (kvanderpol@hetnet.nl of 06-21150705)