Allerzielen, Lichtjesavond en Wensconcert 

Donderdag 2 november

Aller Zielen  is een moment van stilstaan bij een ieder die lang of kort geleden overleden is. Een moment van herinneren aan diegene die heel dierbaar was. Deze herinnering willen wij, net als de afgelopen jaren, vorm geven door op de oude begraafplaats achter de kerk op ieder graf een lichtje te zetten. Een licht van herinnering. De kerk is open voor een eigen persoonlijk herdenken van een dierbare. In de kerk kan iedereen een kaarsje aansteken om een overleden familielid, vriend of vriendin te herdenken. Ook bestaat de mogelijkheid om een gebedsintentie op te schrijven. 

De Koger begraafplaats en de kerk zijn open vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur.

Een bijzonder moment in de kerk is een wens/herinneringsconcert door organist Bas Westerhof. Misschien was er tijdens een gedachtenisdienst een muziekstuk dat u bijzonder heeft geraakt ,een waardevol moment en dit zou u misschien nog wel een keer willen horen. Bas Westerhof wil graag uw wensen zo mogelijk vertolken op het orgel van de kerk. Het concert begint om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Titels van muziek – van pop tot klassiek- die u graag zou willen horen, kunt u tot en met zaterdag 28 oktober mailen aan hem: b.westerhof@upcmail.nl  De toegang tot het concert is vrij. U mag inlopen tijdens de openingstijd  van de kerk, eveneens tijdens het concert.

De lichtjesavond wordt georganiseerd door het Sociaal Wijkteam, de historische Vereniging Koog-Zaandijk, de Kogerkerkgemeente en een aantal buurtbewoners.