Het plakboek van Lucas

Project Kliederkerk en Kindernevendienst

 In het Advent project van dit jaar kijken we mee over de schouders van de evangelist Lucas. Wat heeft hij allemaal verzameld voor zijn evangelie? Stel je voor dat Lucas een plakboek zou hebben bijgehouden van de verhalen over Jezus. Wat zou er dan in staan? 

Daar zullen Marlieke, Gonda en Marlies, samen met de kinderen over na gaan denken tijdens deze Advent periode.

Tijdens de kindernevendienst gaan we samen het plakboek van Lucas vullen. En samen met Lucas mooie verhalen uit de bijbel ontdekken.

Op 1e kerstdag zal het plakboek vol zijn. Maar voor het zover is hebben we jullie hulp nodig bij het vullen van het plakboek, dus we hopen jullie allemaal te zien bij de Kindernevendienst. 

De data voor het kindernevendienst adventsproject zijn; 28 november, 5 december, 12 december en 19 december. 

Zaterdag 25 december is er een speciaal gezinskerstfeest om 11.00 uur in de Noorderkerk, iedereen is hier van harte voor uitgenodigd. Om dit samen met de kinderen te vieren en te kijken wat er allemaal in het plakboek zit.

In de week voor 1e advent zullen er gezinsboekjes verstuurd worden van het plakboek van Lucas. Dan kunnen jullie met je gezin samen toeleven naar Kerst. Het staat boordevol knutsels, verhalen en leuke doe activiteiten. Mocht je een boekje willen en het niet ontvangen hebben, dan kun je altijd even een appje sturen naar Marlieke 06 23839780 of Marlies 06 48362448.

We hopen dat jij ook komt!

Groetjes,

Marlieke, Gonda en Marlies