Langs het pad van je leven kom je kleine en grote vragen tegen. Soms worden vragen beantwoord, vaak niet. En wat heb je nodig om die vragen te leven?

Het kan zijn dat je op een kruispunt in je leven staat. Welke richting kies je dan? Door de reis naar binnen te maken en het landschap van je ziel te verkennen kom je van alles tegen. Kunstwerken, boomwortels, open ruimtes waar de zon schijnt, maar ook dicht begroeide plekken en schaduw. En nog meer. Wat zie, hoor, ruik je, voel en proef je? Normaal gesproken wandel je door, maar het kan zijn dat je het verlangen voelt stil te staan bij wat je ervaart. En vragen wil stellen zoals: wat betekent dit, waar staat het voor en wat wil het mij vertellen? Hoe voel ik mij verbonden en kan ik in mijn kracht staan als een boom diep geworteld in de grond zoals in Psalm 1:3: 
Want hij zal zijn als een boom, geplant aan waterbeken,
die zijn vrucht geeft op zijn tijd,
waarvan het blad niet afvalt;
al wat hij doet, zal goed gelukken

Als Geestelijk begeleider wandel ik graag een stukje mee op jouw weg door het leven en verkennen we samen het landschap van de ziel. Om stil te staan bij wat om aandacht vraagt en God daarbij ruimte te geven.

Geestelijke begeleiding is een vorm van gesprek en aandacht waarbij centraal staat het leven en de persoon en zijn of haar weg met God. De begeleider probeert zo goed mogelijk te luisteren. Stelt soms een vraag: wat is jouw verlangen, wat zou je aan God willen vragen? 

Wat heb je nodig? Om zo al luisterend en pratend te ontdekken wie je voor God bent en mag zijn en Wie de Hij voor jou mag zijn en is.

Hiervoor voeren we ongeveer 6 gesprekken van 1 uur, een keer per maand. Het is dus een traject van een half jaar, waarin er ruimte ontstaat om stil te staan bij jezelf, je leven en bij God. Bel of mail voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Eveline Masetti

Tel: 06 10571560

Mail: pastor.eveline.masetti@pgz-zaandam.nl