Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstfeest voor oudere gemeenteleden

19 december 2021|15:00 - 16:00

Zondag 19 december stond bij de leden van de commissie voor het kerstfeest voor oudere gemeenteleden al heel lang in de agenda: het gezelligste feest van het jaar!
Helaas gooit het coronavirus opnieuw roet in het eten. Net als vorig jaar willen wij deze viering niet voorbij laten gaan en gaan we voor gezelligheid via de digitale weg. Op zondag 19 december om 15.00u is het kerstfeest met z’n allen te volgen via Kerkdienst Gemist. De link naar de dienst volgt nog.

Omdat wij zoveel mogelijk mensen willen bereiken, vragen we alle gemeenteleden om mee te helpen. Zoek de link op 19 december op voor uw vader, moeder, voor je opa of oma óf help de buren een handje (en drink daar gelijk een gezellig kopje  koffie of thee). Zo kunnen we er met z’n allen een feest van maken.

Tijdens het digitale feest zal Trix van den Berg een kerstverhaal vertellen, verzorgt ds. Eveline Massetti een korte overdenking én genieten we van kerstmuziek door Emma Havinga en Charlotte Pieters. Dick van Bezooijen en Anne-Roel de Boer maken het feest compleet met orgel en trompet.

Kijkt u met ons mee?

Namens de feestcommissie, Marjolein Bulthuis en Hanneke Meijer

 

Gegevens

Datum:
19 december 2021
Tijd:
15:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

online
thuis Nederland