Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve inloop “Voor elk wat wils” met schilderen met acrylverf

31 januari|14:00 - 16:00

Creatieve inloop woensdagmiddag 14.00-16.00 uur, Noorderkerk

Elke woensdagmiddag komen we bij elkaar om na een gezamenlijke start met thee drinken in groepjes bezig te zijn.

Wat doen we zoals? We maken bijvoorbeeld kaarten, die iedereen wel kent uit de kaartenmolen in de foyer en die daar tegen een kleine vergoeding te koop zijn. En ook kaarten voor de zondagse kaartengroet en de kleine kaartjes die meegaan met de bloemengroet. Maar we spelen ook spelletjes. Momenteel is Rummikub populair, maar een ander gezelschapsspel is ook mogelijk.
Tenslotte wordt er regelmatig een schildersworkshop gegeven, waardoor iedereen zich kan opgeven. Voor wie zelf met pastel of een andere techniek aan de gang wil, is elke woensdag ruimte.

We proberen daarnaast extra aandacht te besteden aan feestdagen.

De laatste woensdag van de maand gaan we bij de Creatieve inloop naast het kaarten maken e.d. ook schilderen. Er is materiaal aanwezig, maar zelf iets meenemen mag ook natuurlijk. Er kan na afloop van de middag geen werk achtergelaten worden buiten de kast, maar er is een föhn, dus alles kan droog mee naar huis. Het thema is WINTER. Hoe schilder je sneeuw? Als je zelf sneeuwpretfoto’s hebt, neem maar mee! De Creatieve inloop is elke woensdagmiddag van 14 uur tot 16 uur in de Noorderkerk.

Nieuwe ideeën en voorstellen om creatief bezig te zijn, zijn altijd welkom. Lijkt het je leuk om een keer langs te komen, of wil je meehelpen als gastvrouw/-heer? We zien je graag een keer op onze creatieve woensdagmiddagclub!

Meer informatie bij Loes de Lange of bij Wil Kruit (kruitwil2@gmail.com) of 0681990732.

De kaarten zijn voor de kaartgroet of voor de verkoop. We maken ook kleine kaartjes voor de boeketten bloemen die namens de kerk worden bezorgd.
Namen voor de kaartgroet voor oost kunt u opgeven bij Loes de Lange. Tel: 06-30969229.

Gegevens

Datum:
31 januari
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Noorderkerk
Heijermansstraat 127
Zaandam, 1502 DJ Nederland
+ Google Maps