Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theatervoorstelling: ‘Alle Zeven Goed’

20 mei 2022|19:30 - 20:30

De Doopsgezinde Gemeente Zaanstreek, de Kogerkerk, de Noorderkerk, de Doopsgezinde Gemeente van Koog/Zaandijk/Westzaan en de Mattheuskerk organiseren de theatervoorstelling ‘Alle Zeven Goed’. Een muzikale vertelvoorstelling door verhalenverteller en  kerkjournalist Kees Posthumus.
Actueel en met een knipoog In deze voorstelling worden de zeven werken van barmhartigheid verkend voor mensen van nu. Met oog voor de actualiteit en met af en toe een knipoog. Kees schrijft: ‘Het is nog maar de vraag of naturisten wel zo blij zijn met de opdracht de
naakten te kleden en wie de hongerigen wil voeden, moet natuurlijk wel rekening houden met diverse diëten. Kees: ‘De zeven werken deugen! Er is geen speld tussen te krijgen. Tegelijk kunnen ze een frisse update gebruiken in de vorm van een eigentijdse en afwisselende theatervoorstelling.’ Met muzikale begeleiding door accordeonist Dirk Overbeek.
De voorstelling van een uur vindt plaats in de sfeervolle Vermaning in Zaandam. Na afloop is er tijd voor ontmoeting en een drankje.
Datum: Vrijdagavond 20 mei,
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Waar: Doopsgezinde Vermaning, Zaandam, Westzijde 82
Kaarten: Kaarten à 5,00 verkrijgbaar aan de ingang

Gegevens

Datum:
20 mei 2022
Tijd:
19:30 - 20:30
Evenement Categorie:

Locatie

Doopsgezinde Vermaning
Westzijde 82
Zaandam, Nederland
+ Google Maps