Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie Herinrichtingscommissie

4 juli 2021|11:00 - 12:00

Wij nodigen iedereen van harte uit om (digitaal) de presentatie voor de  herinrichting van de Noorderkerk bij te wonen. Deze vindt plaats op zondag 4 juli, direct aansluitend aan de kerkdienst van 10.00 uur. De kerkrentmeesters vertellen op dat moment ook iets over de nieuwe geluidsinstallatie en de aanpassingen aan het kerkgebouw die nodig zijn om weer veilig te kunnen samenkomen.

Na de presentatie is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Kijkt u vanuit elders digitaal mee, stuur dan uw vragen nog diezelfde dag naar: fonteinprada@hotmail.com. Dan zullen wij uw vragen binnen 5 dagen beantwoorden.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn tot het bijwonen van de presentatie, dan kunt u deze vanaf 7 juli bekijken via de website van de kerk.
Onze wens is om bij geen wezenlijke bezwaren tegen de voorgenomen herinrichting, samen met u en de kerkrentmeesters zo snel als mogelijk de handen uit de mouwen te steken. Zodat we elkaar dit najaar in een ‘nieuwe’ kerk als vanouds kunnen ontmoeten!
Heeft u nu al zin om mee klussen, of barst u van de creativiteit om het één en ander verder met ons uit te werken, schroom dan niet en geef u op. Dat kan ook via het hierboven vermelde emailadres.

Tot zondag 4 juli. Namens de Herinrichtingscommissie, Willem Fontein.

Gegevens

Datum:
4 juli 2021
Tijd:
11:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Noorderkerk
Heijermansstraat 127
Zaandam, 1502 DJ Nederland