Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek de Vrede

20 september 2023|16:00 - 20:00

Op woensdag 20 september 2023 organiseert de werkgroep Vredesweek van de Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek ‘Ontdek de Vrede’. Een interactieve wandeling over het Hembrugterrein in Zaandam in samenwerking met het Museum of Humanity.
Waarom ‘Ontdek de vrede’?
Juist nu, nu oorlog steeds meer van het nieuws in beslag neemt, willen we mensen uitnodigen om ons samen op vrede te richten. “Vrede is een kunst” zegt stadsdichter Lisa van Tongeren, “waarvoor je leren moet”. Leren door te luisteren, te vragen, te delen, te voelen en te doen. Ontdek met ons mee!

Schrijf je in voor een wandeling met gids en ontdek de vrede vanuit verschillende invalshoeken. Laat je verrassen door de muziek van het New Moon Orchestra en vele anderen en luister naar verhalenverteller Giovanni Masetti. Laat je inspireren door de droom van Ruben Timman en bezoek het Museum of Humanity met live muziek. Laat alles bezinken en praat nog even na in de huiskamer van Bind.
Deelname is € 6 voor volwassenen en € 1 voor kinderen en is inclusief een bezoek aan het museum. Wandelingen starten elk kwartier tussen 16 en 17 uur en tussen 18 en 19.30 uur.

Voor meer informatie en het boeken van een wandeling: ga naar www.ontdekdevrede.nl.

Gegevens

Datum:
20 september 2023
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zie tekst
Nederland + Google Maps