Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Museumbezoek

27 februari|11:00 - 17:00

Goede gewoontes wennen snel. Steeds als leden uit onze gemeentes samen een museum hebben bezocht klinkt: “Dit moeten we vaker doen.” En dat gebeurt dan gelukkig ook. Een aantal mensen tipte de voorstelling “In search of humanity” van Ai Weiwei in de Kunsthal in Rotterdam. Ai Weiwei is de meest toonaangevende kunstenaars van het moment, mensenrechtenactivist en criticus van autoritaire machtssystemen. In Search of Humanity is zijn meest volledige overzichtstentoonstelling tot nu toe. De titel, vertaald “Op zoek naar menselijkheid” is al een stevige uitnodiging.

Entree bij de Kunsthal is gratis voor bezitters van een Museumkaart of een Vriendenloterij VIP-kaart. Het is verstandig vooraf tickets te boeken. Dat kan op kunsthal.nl/tickets. Ook bezitters van Museumkaart of een Vriendenloterij VIP-kaart wordt verzocht online te boeken.

Vervoer: Parkeren bij de Kunsthal is een groot probleem. Met trein en tram is de tocht goed te doen met 2 wandelingetjes van 7 minuten. Te voet is het vanaf Rotterdam Centraal een wandeling van ruim 20 minuten.

Datum en tijd: We ontmoeten elkaar op dinsdag 27 februari om 11.00 uur bij de ingang van de Kunsthal. We nemen zelf een broodje mee.

IJke Aalders Doopsgezinde gemeente Koog Zaandijk Westzaan

Gegevens

Datum:
27 februari
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zie tekst
Nederland + Google Maps