Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Goed doen met poen

22 oktober 2021|20:00 - 22:00

Na een jaar over hebben moeten slaan vanwege de coronapandemie is het dit jaar de achtste keer dat “Goed doen met Poen” wordt georganiseerd. Bij dit initiatief van de diaconie kunnen goede doelen zich aanmelden om zo te pitchen voor hun goede doel. De bezoekers aan het evenement bepalen samen welk bedrag van totaal € 1500 naar welk goed doel gaat. 
Dit jaar hebben een drietal goede doelen zich aangemeld om hun presentatie te geven. Na de uitleg waarom hun goede doel een donatie zou moeten ontvangen is er de mogelijkheid voor bezoekers om kritische vragen te stellen.
Hierna worden de bezoekers uitgenodigd om de beschikbare € 1500 te verdelen over deelnemers, maar alles aan een doel schenken mag ook. De jury zal onafhankelijk en live de uitslagen tellen aan de hand van de stembriefjes van de bezoekers. De doelen die zich dit jaar aangemeld hebben en een presentatie zullen doen op 22 oktober zijn:

Stichting Puur Poelenburg
Mensen stimuleren in de groei van hun sociale, emotionele en geestelijke ontwikkelingen en stimuleren tot zowel participatie binnen de gemeenschap als tot (vernieuwde) participatie binnen de maatschappij.
Troostdekens Poelenburg
Samen troostdekens maken schept een band, de dekens geven degene die hem krijgt een duwtje in de rug.
Speelgoedbank Wormerveer
Sjoerdtje van Beek maakt zelf speelgoed voor de speelgoedbank, waar gezinnen met een krappe beurs speelgoed kunnen kopen tegen passende kosten.

 

 

Gegevens

Datum:
22 oktober 2021
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Noorderkerk
Heijermansstraat 127
Zaandam, 1502 DJ Nederland