Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eerste grote bazaar in vernieuwd Pennemes

29 oktober 2022|10:00 - 16:00

Op zaterdag 29 oktober vindt van 10 tot 16 uur de Pennemes Bazaar plaats. Voor een klein prijsje is van alles te verkrijgen, zoals serviesgoed, textiel, elektrische spullen, boeken, kleding, woondecoratie en speelgoed. Tijdens de bazaar zijn er tevens prachtige prijzen te winnen bij de loterij en het Rad van Fortuin. Voor de inwendige mens is er koffie of thee met appelgebak, een lekkere kop snert met roggebrood of een broodje haring.
Het is direct een mooie gelegenheid om het deze maand officieel geopende gloednieuwe restaurant, de receptie én het winkeltje te bekijken.
De bazaar wordt jaarlijks georganiseerd door de Vrienden van Pennemes.
Met de opbrengst ondersteunt de stichting het zorgcentrum bij het zo aangenaam mogelijk maken van het leefklimaat van de bewoners. Zo is er voor alle bewoners een jaarlijkse kerstattentie, werd er een duo fiets aangeschaft en is er geïnvesteerd in divers spelmateriaal en een heuse jukebox!

Al jarenlang zetten meer dan 30 vrijwilligers zich in om van de jaarlijkse bazaar in Pennemes een groot succes te maken. Mis het niet!

Bazaar Pennemes, ingang Bloemgracht, op  zaterdag 29  oktober van 10 uur tot 16 uur.

 

Gegevens

Datum:
29 oktober 2022
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Pennemes
ingang Bloemgracht
Zaandam, Nederland
+ Google Maps