Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve inloop “Voor elk wat wils” met Schilderworkshop

29 november 2023|14:00 - 16:00

Creatieve inloop woensdagmiddag 14.00-16.00 uur, Noorderkerk

Elke woensdagmiddag komen we bij elkaar om na een gezamenlijke start met thee drinken in groepjes bezig te zijn.

Wat doen we zoals? We maken bijvoorbeeld kaarten, die iedereen wel kent uit de kaartenmolen in de foyer en die daar tegen een kleine vergoeding te koop zijn. En ook kaarten voor de zondagse kaartengroet en de kleine kaartjes die meegaan met de bloemengroet. Maar we spelen ook spelletjes. Momenteel is Rummikub populair, maar een ander gezelschapsspel is ook mogelijk.
Tenslotte wordt er regelmatig een schildersworkshop gegeven, waardoor iedereen zich kan opgeven. Voor wie zelf met pastel of een andere techniek aan de gang wil, is elke woensdag ruimte.

We proberen daarnaast extra aandacht te besteden aan feestdagen.

Nieuwe ideeën en voorstellen om creatief bezig te zijn, zijn altijd welkom. Lijkt het je leuk om een keer langs te komen, of wil je meehelpen als gastvrouw/-heer? We zien je graag een keer op onze creatieve woensdagmiddagclub!

Meer informatie bij Loes de Lange of bij Wil Kruit (kruitwil2@gmail.com) of 0681990732.

De kaarten zijn voor de kaartgroet of voor de verkoop. We maken ook kleine kaartjes voor de boeketten bloemen die namens de kerk worden bezorgd.
Namen voor de kaartgroet voor oost kunt u opgeven bij Loes de Lange. Tel: 06-30969229.

Schilderworkshop 29 november
Alweer de laatste schilderworkshop van dit jaar. Zo eind november vind ik het wel toepasselijk om met licht en donker aan de slag te gaan. Daar kun je verschillende kanten mee op. Hoe meng je verf van licht- naar donkergroen bijvoorbeeld, of: hoe geef je het licht weer in een landschap? En wat is het effect van licht en donker in een abstracte compositie? Proberen maar!
Het schilderen is een onderdeel van de Creatieve inloop op woensdagmiddag in de Noorderkerk, van 14 tot 16 uur. Papier, canvas en verf zijn aanwezig, penselen ook maar eigen spullen meenemen is prima natuurlijk.
Laat even weten of je komt via Wil Kruit 0681990732. Graag tot ziens!

Gegevens

Datum:
29 november 2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Noorderkerk
Heijermansstraat 127
Zaandam, 1502 DJ Nederland
+ Google Maps