Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve inloop “Voor elk wat wils”

22 november 2023|14:00 - 16:00

Creatieve inloop woensdagmiddag 14.00-16.00 uur, Noorderkerk

Elke woensdagmiddag komen we bij elkaar om na een gezamenlijke start met thee drinken in groepjes bezig te zijn.

Workshop engelen maken op 22 november.
November is de tijd om creatief te zijn. Surprises en gedichten maken voor het Sinterklaasfeest, en natuurlijk alvast nadenken over de kerstkaarten: ga ik ze dit jaar zelf maken of kopen toch maar? Tijdens de creatieve inloop “Voor elk wat wils” zijn we heel druk met kerstkaarten maken, al wordt er ook gehaakt, geborduurd, getekend en rummikub gespeeld. De laatste tijd is de groep wat kleiner geworden, de kaarten-maaksters kunnen wel wat nieuwe mensen gebruiken!
En nu dan ENGELEN maken? Dat is voor de Lichtjestocht en iedereen kan meedoen natuurlijk. Woensdag 22 november maak ik met wie dat maar wil engelen, die gebruikt zullen worden tijdens de Lichtjestocht in december. De commissie heeft er 30 tot 40 nodig, dus kom gezellig helpen! En wie weet maak je nog een (kleiner) exemplaar voor jezelf? Woensdagmiddag 22 november dus, van 14- 16 uur in de Noorderkerk. Deelname is gratis. Opgeven hoeft niet, maar is wel fijn.
Tot ziens hopelijk, Wil Kruit 0681990732.

Wat doen we zoals? We maken bijvoorbeeld kaarten, die iedereen wel kent uit de kaartenmolen in de foyer en die daar tegen een kleine vergoeding te koop zijn. En ook kaarten voor de zondagse kaartengroet en de kleine kaartjes die meegaan met de bloemengroet. Maar we spelen ook spelletjes. Momenteel is Rummikub populair, maar een ander gezelschapsspel is ook mogelijk.
Tenslotte wordt er regelmatig een schildersworkshop gegeven, waardoor iedereen zich kan opgeven. Voor wie zelf met pastel of een andere techniek aan de gang wil, is elke woensdag ruimte.

We proberen daarnaast extra aandacht te besteden aan feestdagen.

Nieuwe ideeën en voorstellen om creatief bezig te zijn, zijn altijd welkom. Lijkt het je leuk om een keer langs te komen, of wil je meehelpen als gastvrouw/-heer? We zien je graag een keer op onze creatieve woensdagmiddagclub!

Meer informatie bij Loes de Lange of bij Wil Kruit (kruitwil2@gmail.com) of 0681990732.

De kaarten zijn voor de kaartgroet of voor de verkoop. We maken ook kleine kaartjes voor de boeketten bloemen die namens de kerk worden bezorgd.
Namen voor de kaartgroet voor oost kunt u opgeven bij Loes de Lange. Tel: 06-30969229.

Gegevens

Datum:
22 november 2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Noorderkerk
Heijermansstraat 127
Zaandam, 1502 DJ Nederland
+ Google Maps