Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijzaak

22 maart|17:30 - 22:00

Een keer in de maand verandert de foyer van de Noorderkerk in een gezellig buurtrestaurant, genaamd De Bijzaak. Het leuke aan de Bijzaak is dat absoluut iedereen welkom is, van jong tot oud, en dat maakt deze avonden zo gezellig. Vanaf 17.30 uur gaat de bar open en rond 18:00 gaan we aan tafel. De enthousiaste koks zullen ook dit jaar weer hun best doen om maandelijks iets origineels en smaakvols op tafel te zetten. Want één ding is zeker: het is altijd lekker, want klaargemaakt met liefde, en er is voor ieder wat wils. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met vegetariërs.

De Bijzaak wordt elke maand gehouden op de laatste vrijdag van de maand. We verwelkomen u graag vanaf 17:30 en hopen ook dit jaar weer op een serie warme ontmoetingen, mooie gesprekken en gezelligheid.

Vermeld in je bericht je naam en het aantal personen dat je meeneemt. Dan zorgen onze koks dat er voor iedereen voldoende te eten is. Voor de maaltijd en de drankjes vragen we een kleine bijdrage in de kosten. Betalen kan contant, per Givt of met een QR-code.

Aanmelden kan bij Astrid Jaarsma:
a.jaarsma24@gmail.com, tel. 06-36062111

Gegevens

Datum:
22 maart
Tijd:
17:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Noorderkerk
Heijermansstraat 127
Zaandam, 1502 DJ Nederland
+ Google Maps