Ook dit jaar sfeervolle Kerstlichtjestocht door ’t Kalf!
Na het succes van vorig jaar vindt er ook dit jaar een Kerstlichtjestocht plaats in ’t Kalf in Zaandam.
Van vrijdag 17 december tot en met zondag 26 december zullen op meerdere plekken in de Zaanse wijk ‘t Kalf kersttaferelen te zien zijn. Voor kinderen is de sfeervolle kerstwandeling tevens een puzzeltocht. Vind de letters op bijzondere plekjes in de wijk! Bij het inleveren van het ingevulde deelnameformulier krijgen de kinderen een cadeautje. De wandeling kan tussen 17:00 uur en 19:00 uur gelopen worden.

Meer informatie en deelnameformulier

Wil je meer weten? Wil je het deelnameformulier en de route downloaden?

Bezoek de website www.zaankerk.nl/kerstlichtjestocht2021.

Samenwerking

De Kerstlichtjestocht is een gezamenlijk initiatief van de Maria Magdalenakerk, de Zaankerk, Menorah, de Noorderkerk en de Kerk van de Nazarener en wordt gesteund door meerdere Zaanse ondernemers, Sociaal Wijkteam Zaandam-Noord & Kogerveld en de Gemeente Zaanstad.