Fietspuzzeltocht Hemelvaartsdag

Op donderdag 13 mei gaat het dan echt gebeuren: de Hemelvaart Fietspuzzeltocht! We gaan dit jaar weer voor een live versie, dus pomp de fietsbanden op en meld je gauw aan via fietspuzzeltochthemelvaartsdag@gmail.com . Geef in je mail aan met hoeveel personen je gaat fietsen en daarnaast 1 naam met telefoonnummer als contactpersoon. Zorg zelf voor een lunchpakket en houd rekening met de COVID maatregelen.

De eerste groep zal vanaf 12.00 vertrekken vanaf de Noorderkerk, daarna vertrekt elke 10 minuten een volgend team.

Bij de tussenstop zorgen wij voor thee/koffie/limonade en wat lekkers, zodat jullie opgeladen aan de 2e helft van de tocht verder kunnen. De winnaars zullen om 18.00u via Zoom bekend gemaakt worden, omdat met z’n allen in de kerk zijn helaas nog niet haalbaar is.

Zorg ervoor dat je je team uiterlijk donderdag 6 mei hebt aangemeld, dan maken we er met z’n allen een prachtige Hemelvaartsdag van!

Noa Hartog, Cor & Hanneke Meijer”