De Bullekerk presenteert een Kerstnachtdienst die in het teken staat van licht en hoop. Omdat er maar een beperkt aantal mensen mag worden toegelaten is de dienst veilig via een livestream thuis te volgen.

Dominee Mirjam Sloots is de voorganger. “In deze kerstnacht willen we licht in ieders hart ontsteken als teken van hoop en bemoediging. Iedereen verlangt naar kerstlicht. Of je nu gelovig bent of niet.” Fluitiste/zangeres Erica Vogel, zangers Mark de Waal en Tony Sabatt werken aan deze nachtdienst mee, alsmede kinderen van Performing Arts Studio’s van Juvat Westendorp. Ook burgemeester Jan Hamming levert een bijdrage met een verlichtend woord van hoop in deze moeilijke tijden.

Iedereen kan de kerstnachtdienst gratis bijwonen. Aanmelden is verplicht. Dit kan door een mail te sturen naar zaansekerstnacht@gmail.com. Vermeld erbij met hoeveel personen u de dienst wil bijwonen.

Voorganger – ds Mirjam Sloots

Erica Vogel – zang & dwarsfluit
Mark de Waal – zang
Tony Sabatt – zang
Dub de Vries – orgel
Kinderen van de Performing Arts Studio olv Juvat Westendorp