We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste hoofdredacteur voor het Zaans Kompas, het kerkblad van de Protestantse Gemeente Zaandam. Dit betreft een deeltijdfunctie. De bedoeling is dat je vier keer per jaar een aantrekkelijk en leesbaar Zaans Kompas maakt en de andere vier keer meewerkt in het redactieteam. Naast jou staat een tweede hoofdredacteur die precies hetzelfde doet. Het Zaans Kompas verschijnt dus acht keer per jaar, ongeveer elke zes weken.

In het vaste redactieteam zit ook een eindredacteur, twee schrijvende medewerkers en twee mensen voor de opmaak. Er is een vaste fotograaf beschikbaar. Het Zaans Kompas wordt op ruim 850 adressen bezorgd.

Er is vergoeding van € 250 (incl. BTW) per Zaans Kompas beschikbaar. Uitgegaan wordt van een gemiddelde tijdsbesteding van vier uur per week.

Heb je belangstelling voor de functie neem dan contact op met Herman Boutsma via 06-611830511 of via scriba@pgz-zaandam.nl. Hij kan ook meer vertellen over de inhoud van de functie en je in contact brengen met één van de redactieleden. Ook is via hem een uitgebreide functiebeschrijving beschikbaar.