Voorzorgsmaatregelen tijdens de kerkdienst

Afgelopen weekend was er ruim aandacht in de media voor corona maatregelen tijdens kerkdiensten. Het leek ons daarom goed om nogmaals aan te geven op welke wijze wij met de maatregelen omgaan binnen de Protestantse Gemeente Zaandam. In ieder geval willen wij als gemeente de risico op besmetting met het virus zowel mogelijk vermijden. Om deze reden worden onderstaande (extra) maatregelen gehanteerd tijdens onze kerkdiensten in oktober:
Maximaal 30 mensen aanwezig tijdens een kerkdienst (los van de medewerkers).
– Mondkapje op tijdens verplaatsen.
– Er wordt alleen gezongen door voorzangers.
– Aanwezigheid tijdens de kerkdienst is op basis van reservering (donderdag- en vrijdagmiddag tussen 14:00-16:00 uur via 06-20514769)

Vanzelfsprekend gelden ook de andere maatregelen zoals 1,5 meter afstand houden, regelmatig handen wassen of desinfecteren en thuisblijven bij klachten zoals koorts, hoesten en snotteren.

Op deze manier sluiten wij, zoveel als mogelijk, risico op besmetting uit.