Je hebt een druk leven; school, examens, nieuwe studie, bijbaan, misschien een eerste baan, verkering, sport, vrienden, woont net op kamers of wilt dat graag. En je wilt misschien ook wel iets met kerk en/of geloof, maar wat en met wie? In het Jongerencafé De Bijruimte ligt bijna niets vast, zodat je dat zelf kunt ontdekken. Jongerencafé De Bijruimte in de Noorderkerk is elke tweede zondag van de maand van 18.00 tot 21.00 geopend voor jou. En met jou bedoelen we: jongeren van ongeveer 15-25 jaar.

Cornelis en Ellis zorgen voor een maaltijd om 18.00 in een gezellige ruimte, willen naar je luisteren en brengen soms – maar liever niet, want dat kun je zelf – een gesprek op gang. Zin om te komen?

We zijn geopend op 11 oktober en 15 november, van 18.00 tot 21.00 in de Noorderkerk. Je hoeft je niet aan te melden, de deur is gewoon open. Via De Bijruimte-app-groep kunnen we contact houden als je wilt, meld je daarvoor aan bij Ellis: 06-29340260.